TREND ALERT- rochia lenjerie

Standard

VAU0913p001.ps

In sezonul toamna-iarna  2013/2014 sexualitatea suprema va fi data de rochia tip lenjerie!

models-for-collection

Fie ca alegeti sa o purtati intr-o tinuta creativa sau ca veti miza pe senzualitate, iata cateva linii de ghidaj care va vor putea ajuta in alegerile voastre:

– pentru zi, un echilibru perfect intre senzualitatea rochiei si aspectul casual va putea fi obtinut prin combinarea acesteia cu o pereche de pantofi „chunky„, platforme, bocanci, ghete sau sneakersi cu toc ascuns si un blazer oversized, boyfriend sau inegal:

cap

cardigan inegal

– o alta varianta casual/chic o reprezinta combinarea acesteia cu un blazer din denim:

jeans blazer

– un aspect extrem de important il reprezinta accesoriile, sau mai bine zis… cantitatea lor. La o rochie atat de delicata precum aceasta, accesoriile vor fi aproape inexistente, singurul loc unde se va putea face abstractie de regula fiind covorul rosu sau o petrecere intr-un club high-class . Un lant simplu, un clutch statement sau un inel oversized vor intregi perfect tinuta aleasa fara a o supraincarca.

– PENTRU UN LOOK GLAM:

gold chain

– PENTRU O SEARA „HOT” :

blazer

TIPS&TRICKS:

– pentru ca look-ul sa fie unul impecabil, in conformitate cu stilul vestimentar ales, optati pentru o coafura neglijenta (dar totusi studiata) cu parul strans, ca si cand abia v-ati ridicat din pat! 😉

Lasă un comentariu