Ritual si credinta… sub semnul crucii

Standard

 Eiiii… acum, nu va panicati!!

Faceam referire la ritualuri  vestimentare si la credinta ca, adoptand trendul din aceasta toamna-iarna, cu prelungire catre primavara, veti reusi sa aduceti moda la rang de expresie simbolica sacra, suprema.

crossescrucifixjewellery

Daca atunci cand vorbim despre religie, putini dintre noi sunt cei care la varsta adulta aleg altceva decat ceea ce le-a fost impus de catre societate/familie , atunci cand vine vorba de moda… avem marele noroc ca putem decide/alege singuri. Dar pana si aici, decizia nu ne poate apartine in totalitate daca ne dorim sa nu ajungem prizonierii „Politiei Modei”. TREBUIE sa ascultam putin si opiniile specialistilor care dau tonul in acest domeniu 😉

Deci… Cruci combinate cu dantela!!

Red dress dolce

cruce 5

cruce 6

DolceGabbanaPrincessChignon

Sau… alegeti accesoriul si incercati pe cat posibil sa nu adoptati un stil prea greu pentru a fi digerat de catre ceilalti participanti ai vietii noastre sociale. Evitati tinutele ALL BLACK atunci cand accesorizati cu o cruce, exceptia facand-o doar acea tinuta ALL BLACK cu tenta romantica. !!! Evitati tinutele ROCK cu piele, tinte si cruci (daca nu vreti sa aratati precum Marilyn Manson, exceptia facand-o (desigur) acea rochie chic cu tinte calde, aurii si pantofi eleganti, idem… etc… ati inteles ideea!

Cross2

cruce 4

Dolce bags

Si sa nu va treaca prin cap sa subestimati hainele de inspiratie religioasa in sezonul care urmeaza, ci mai degraba, daca va pica in mana… (nu este foarte ortodox ceea ce va sfatuiesc:) … KILL FOR IT!!! :))

DG_LAYOUT_ADV_AI13ok_choice_DONNA_NEW.indd

motiv religios1

Religios print

Si pentru EL:

Dolce for him

Cam asta pentru azi… succes si ne vedem la slujba de Duminica! 😛

Lasă un comentariu