Franjuri de sfarsit de an

Standard

Daca v-ati pus intrebarea ce anume va urma dupa revolutia pricinuita de introducerea tintelor in vestimentatie, aflati ca… urmatorul „punct forte” al tinutelor statement va fi reprezentat de … 3, 2, 1… franjuri!!!

Si sincer, imi era chiar dor de ele, desi nu au apucat sa iasa complet din paginile revistelor de moda nici macar pentru o clipa, ci doar pentru ca nu au mai detinut rolul principal de un picut de timp.

Dar exista intotdeauna si o parte buna a trendurilor care se repeta, pentru ca ele sunt de cele mai multe ori gandite ca si o continuare a ceea ce s-a purtat pana in acel moment, iar prin cumulare, vei reusi sa pastrezi un aspect updatat fara sa renunti la hainele pe care abia le-ai achizitionat.

Si spun asta pentru ca franjurile se pot purta de minune cu tinte, singurul lucru de care trebuie avut grija este ca acolo sa se creeze o poveste, nu sa se distruga.

Te intereseaza imagini personale cu si despre franjuri? CLICK aici… http://justifashion27.blogspot.ro/2012/11/love-for-fur.html

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s