De la frig… la cald

Standard

In fiecare an, odata cu schimbarea anotimpului rece, ne lovim de aceeasi  veche dilema, anume: ce mai imbracam azi??? Si pentru a va usura putin aria de cautari, astazi vom lua in discutie,

GARDEROBA DE TRANZITIE

Sunt cateva piese esentiale care nu trebuie sa va lipseasca din sifonier daca vreti sa treceti cu bine (si din punct de vedere climateric, dar si stilistic) peste aceasta perioada, iar cel mai importanta si versatila piese dintre toate este:

TRENCH-ul

Ideal este cel clasic, intr-o nuanta neutra, pentru a putea fi asortat la cat mai multe combinatii vestimentare:

Dar puteti incerca si culoarea vedeta, asta daca sunteti o iubitoare a ei:

CARDIGANUL SI CARDIGANUL MAXI

 VESTA DE BLANA

 GEACA DE BLUGI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 responses »

  1. Am avut si eu un trench bleumarin,mi-a fost foarte drag,il am si acum dar nu ma mai incape.Chiar ma simteam foarte bine in el,adevarul este ca acum nici nu mai ai cand sa-l porti,e cam brusca trecerea de la iarna la caldura excesiva.Si cardiganul acela alb,crosetat in punct lenes ,e superb

  2. Hmmm… un trench bleumarin este o achizitie superba, dragut ca inca il mai ai. Un vintage autentic… ar trebui sa fie fericita persoana care il va „mosteni” :)))

    Intr-adevar, sunt cativa ani de cand trecerea de la frig la cald este una extrem de brusca incat acele haine, odata purtate exclusiv primavara, acum lasate deoparte pana toamna…😦

    „crosetat in punct lenes” … cred ca stiu despre care din ele vorbesti, insa… hahhaha, sunt atatea lucruri pe care nu le stiu… mersi ca mi-ai mai imbogatit vocabularul de moda cu un termen in plus😉 Te pup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s