Alb ca neaua in raze aurii de soare

Standard

Odata cu aparitia primelor raze de soare vine si dispozitia noastra de a preschimba hainele negre pe cele albe. Doar ca, acestea din urma (spre deosebire de salvatoarele haine negre bune in orice ocazie si situatie) sunt destul de complicat de purtat si asortat, asa incat sa nu ne transforme look-ul intr-unul ieftin, prea putin studiat. Asa ca, in fotografiile si randurile ce urmeaza, vom invata (sau reaminti) ce trebuie sa facem pentru ca pantalonul alb (la reduceri) din magazinul nostru preferat sa sfarseasca (cuceritor) pe raftul din dressingul personal 🙂

Si vreau sa punem accent pe pantalon, tocmai pentru ca acesta este „pacatosul” care ne poate salva sau distruge intregul outfit.

Albul, in conceptia celor mai multi este culoarea care „creeaza” volum acolo unde nu e, sau, mareste excesiv acolo unde… e. 🙂

Adevarul, de fapt, se afla undeva la mijloc. Chestiunea este cumva relativa in functie de stilul produsului vestimentar pentru care optam.

De exemplu: O luam pe Kim Kardashian- frumoasa, tanara,slaba…

Ce observam? Observam cumva faptul ca… nu mai pare chiar atat de supla?!? Exact! Iar asta se datoreaza faptului ca pantalonul slim (excesiv) alb mareste… bine!!!

Dar si extrema:

Beyonce… despre care toata lumea stie ca nu este o silfida; optand pentru o talie inalta si usor evazata, de data aceasta albul creeaza efect de alungire. Iar pentru un outfit all-white cel mai indicat si mai bine ales accesoriu este cel turquise.

Si pentru ca am adus in discutie outfit-ul complet alb, este bine de stiut ca iarasi ne aruncam intr-o zona deosebit de periculoasa:

 Asa cum am tot repetat, daca nu optam pentru haine in perfecta armonie cu forma corpului, acestea (cu atat mai mult pe culoarea alba) vor lucra in defavoarea noastra evidentiind si cea mai mica imperfectiune.

Si variantele fericite in care albul castiga teren:

Pe final, priviti cu atentie aceasta fotografie si raspundeti-va singure la intrebarea: care din cele doua dive arata mai bine si de ce? Sa nu spun (dar spun) ca imi doresc tare mult sa aflu si eu respectivele raspunsuri… 😉

Reclame

4 răspunsuri »

  1. mvaaai ce politicoasa esti Doamna Chiriac 😀 😆 … mai ales eu cireasa dupa tort :))) hahahhahahahaha 😆 si noi te pupam si eu mai ales le pup pee sheba si pe Angi 😀 si pe tine cu mare drag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s