Amintiri prafuite in trenduri actuale…

Standard

Va amintiti cat ne-au marcat copilaria mileurile bunicii?  Erau pretutindeni… pe televizoare, pe recamier, in vitrina, pe vitrina, iar „cei mai fericiti dintre noi” le  puteau admira chiar si in spatele Daciei, sub catelul care dadea aprobator din cap la cea mai mica zdruncinatura sau impact cu vreo groapa.

Multi dintre noi am respirat usurati cand „ne-a lovit” modernismul, cand am inceput sa avem mai mult acces la informare si implicit cand piata de fabricari/importuri mobilier s-a extins, aducand dupa sine eliberarea din incorsetajul mental dobandit de-a lungul istoriei comunismului. Prima miscare inteligenta pe care mi-o amintesc a fost: cu toate mileurile si bibelourile la gunoi!!!

Si da!!! A fost un act eliberator! In schimb… cei care nu au luat aceasta decizie atunci… vor rasufla usurati acum, la vederea noilor trenduri pentru primavara/vara 2011:

MACRAMEURILE.

Si pentru ca „un rau” nu vine niciodata singur… acestea vin la pachet cu alte fruntase in clasamentul Oldies: CIUCURII de draperie. Pentru a va reinprospata memoria:

Si ce pot creea niste minti geniale din ele:

– din macrameuri…

– si din ciucuri…

Cam asta… pentru azi. Pana data viitoare, luati cu asalt magazinele de decoratiuni de interior si achizitionati cate 1-2 ciucuri. Sunt usor de asortat la orice tinuta si dau o nota funny, nonconformista, dar totusi eleganta 🙂

Reclame

4 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s