Greseli Hollywoodiene…

Standard

Ca prim articol pe acest an, am ales sa aduc in discutie culorile parului si greselile pe care le facem atunci cand alegem un articol vestimentar fara a-l lua si pe acesta in consideratie.

Lansez expresia „Ton sur ton” pentru a va usura exercitiul de imaginatie in timp ce recurg la cel mai clasic studiu de caz. Iau trei vedete: Rihanna (roscata), Paris Hilton (blonda), si Megan Fox (bruneta) si va demonstrez prin imagini cum putem evita sa  „stergem” si cele mai perfecte trasaturi fizice, sau, din contra- cum putem evita aspectul prea incarcat (cazul Rihanna- coming up):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cea mai buna optiune: Non culorile, nudurile si culorile neutre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O buna solutie de compromis pentru a purta culoarea parului si intr-un outfit este aceea de a o tine cat mai departe de  acesta, deci… in partea de jos a corpului si printr- un singur articol vestimentar.

 

 

 

 

 

 

Paris Hilton a facut o pasiune din a purta alb si uneori bej (care ii sterg trasaturile):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa o privim si in haine care ii evidentiaza trasaturile:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compromisul si in acest caz il reprezinta (asemeni cazului precedent) pastrarea culorilor deschise in partea de jos sau… accesorizarea la nivelul gatului/decolteului cu margele sau esarfe colorate.

Am putea crede ca cele mai avantajate din acest punct de vedere sunt brunetele.Ceea ce nu este complet eronat. Acestea din urma sunt mai norocoase, culoarea parului permitandu-le sa imbrace mult mai multe culori decat celorlalte, in schimb, exista si aici o regula simpla:

 

 

 

 

 

 

 

 

Desi considerata cea mai eleganta „non” culoare, negrul pus pe o femeie bruneta o arunca in banal,eclipsandu-i frumusetea.

Varianta ideala este cea a rochiei negre cu accesorii colorate:

 

 

 

 

Sau… a decolteului foarte adanc, pentru a indeparta vizual hainele de par si a focaliza atentia pe acesta:

 

 

 

 

Si culorile:

 

 

 

 

 

 

 

 

Este foarte simplu sa gasim culorile care ne avantajeaza. Printr-un simplu exercitiu si putina obiectivitate, fiecare dintre noi putem adauga acel „wow” tinutelor preferate.

Tot ce trebuie sa facem este sa luam fiecare hainuta din sifonier, sa ne postam in fata unei oglinzi si sa o apropiem de obraz. Daca acea culoare sterge trasaturile, o punem deoparte si o vom utiliza numai accesorizata cu bijuterii sau esarfe colorate, alese in asa fel incat sa contrasteze sau sa armonizeze coloarea de baza.

 

 

Va doresc succes! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s