Si daca sunt prea slaba

Standard

 

 

 

 Supraponderalitatea  a devenit un subiect foarte disputat in ultimii ani, in care am importat si in tara noastra obiceiuri nocive precum in cele mai dezvoltate state (e x: Statele Unite) de a consuma in mod regulat „Junk food” care in traducere libera inseamna nu doar o mancare care creeaza dependenta – junk = drog … dar si junk = gunoi…

Prin urmare, intr-o astfel de evolutie (si revolutie) calorica, mai exista totusi si  persoane care au cu totul alt gen de probleme. Desi poate va pare ciudat… exista destule fete care vor sa invete cum sa se imbrace pentru a acoperi faptul ca sunt… prea slabe!!!

Intr-adevar, oriunde ne uitam (indiferent de revista pe care o deschidem sau site-ul online pe care navigam) descoperim retete de slabit cu duiumul, sfaturi cu ce si ce nu putem imbraca pentru a ne subtia trupul, dar niciunde nu gasim o reteta pentru ingrasat sau sfaturi pentru cum sa creem forme printr-un efect vizual.

In ceea ce priveste o reteta speciala pentru ingrasat, nu-mi pot da cu  parerea, de preferat sa contactati un specialist, insa… pot face ceea ce stiu mai bine, adica sa va dau cateva „guide-lines” pentru a „masca” mai bine trupul, pentru a adauga putin volum cu ajutorul textilelor.

 

 

Si pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte…


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evitati cu orice pret hainele prea mulate, sau prea baietesti.

Optati pentru linii romantice, feminine, ajutati-va de volane, franjuri, drapaje, etc… pentru un plus de volum si senzualitate.

De asemenea evitati outfit-urile „all black”  dar si  cele monocromatice, intrucat au calitatea de a alungi vizual.

Invatati sa „va jucati” cu umbre si lumini  pe propriul corp asemeni unei panze de pictura… culorile deschise adauga un plus de volum pe zonele  pe care acesta este necesar.

Reusind insusirea cu succes a catorva tehnici din cele enumerate, ceea ce considerati a fi un defect veti putea transforma foarte usor in calitate;)Reclame

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s