Let’s do green fashion

Standard

Ati fost vreodata in Amsterdam?  Pentru cei ce nu au fost (si nu numai)…  stiti ce m-a marcat cu adevarat in acel oras?  Ceea ce este cu adevarat marcant se numeste  mijloc de locomotie. In speta… bicicleta.

Acesta este orasul in care masinile circula cu intensitatea cu care se circula in Bucuresti in perioada interbelica.

Este orasul in care tineretul (mai ales) dar nu in mod special, a ales sa devina ” Nature friendly” ceea ce nu poate decat sa ma incante si ma ma faca sa visez cu ochii deschisi  la ziua in care vom avea si noi pe unde sa mergem cu umila… bicicleta!

Deja vedete precum Angelina si Brad Pitt, Jessica Alba, Rachel Mc Adams, Olivia Palermo sau chiar Vivienne Westwood au preluat trendul si ne-au introdus prin imagini in lumea celui mai hot New-entry de la Hollywood… oh,da… „The Bike”!

Asadar… pentru a face o paralela intre domeniul pe care il dezvolt pe blog  si bineinteles, bicicleta… subiectul prezentat astazi (mai mult in imagini) este… Moda – pe bicicleta!

Sa-i urmarim!!!


Reclame

2 răspunsuri »

  1. Tocmai am venit de la Rotterdam si am admirat de asemenea oamenii si bicicletele lor. Si ce ma fascineaza este ca in Olanda sunt 18.000.000 de oameni. In Romania 22 de milioane. Insa Olanda are o suprafata de 41.526 km² , adica de 5.74 ori mai mica decat a Romaniei!! (Romania are o suprafata de 238 391 km² ) Si ma intrebam cum de reusesc! Pai reusesc pentru ei nu sunt „car addicted” Este adevarat ca sistemul de transport public este foarte bine la punct, insa oamenii aceia nu sunt fuduli…ca noi romanii. Si cand au la dispozitie un mijloc de transport civilizat in respecta, nu il distrug cum fac cocalarii nostri. Si am avut revelatia: oamenii sunt marea problema, nu statul, nu mijlocul de transport! La noi este mai mare smecheria daca vii si pleci cu masina. Si recunosc, sunt dintre cei care merg cu masina, insa in apararea mea spun ca mi-am cumparat bicicleta, am avut cateva tentative de mers cu „bicla” la servici, asa cum stii…insa este o adevarata aventura in Bucurestiul nostru sugrumat de noxe sa folosesti ca mijloc de transport bicicleta. Te pup!

    • Din pacate traim printre oamenii astia… minoritatea fiind chiar noi, cei care ne-am adaptat civilizatiei occidentale si care ne implicam activ (sufleteste) in schimbarea mentalitatii concetatenilor nostii. Si realizez ca Don Quijote nu a fost un nebun, din contra, el a fost un vizionar…pentru ca el facea de la 1600 ceea ce facem noi acum…Ne luptam cu Morile de vant… 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s